LogoTre
Lindholt Data
- 36 år med data så folk forstår det.
Klikk + i venstremenyen for å åpne undermenyer. OS Unknown leser Unknown
Skip Navigation Links.   
 

Lindholt Taxi

Et dataprogram for taxieiere. Her kan du registrere skiftlappene dine, både manuelt og elektronisk. Programmet hjelper deg dessuten med å holde oversikt over drosjevirksomheten din. Mange forskjellige statistikker og tabeller over biler, innkjørt, besatte km, sjåfører, lønn, skatt osv. Behandler alle slags mva-satser. Programmet leveres med skriftelig brukerveiledning. Lindholt Taxi kan også brukes uten regnskapsdelen. Programmet handterer likevel skiftlappene, med alle statestikker og tabeller. Det er kun den avsluttende regnskapsdelen som ikke følger med. Da er prisen kr. 950,- + mva.

Vi har over 20 års erfaring med dataprogram for taxieiere, og vi bestreber oss på å yte så god service vi makter for at du skal føle trygghet for din investering. Du får hjelp på telefon 62586048. Etter avtale også på kveldtid, hvis det er behov for det.

  • Fra skiftlapp til ferdig selvangivelse
  • Full oversikt over biler, sjåfører og skift
  • Automatisk import fra de fleste taxametere, ikke Halda. 
  • Skriver ut nødvendige lignings- og avgifts-oppgaver
  • Behandler alle MVA-satser
  • Vi hjelper deg i gang
Fra 2024 er det slutt på koplingen til Agro Ø, siden det er oppkjøpt av Tripletex. Vi har detfor laget eksport til Tripletex, både regnskap og lønn. I taxiprogrammet fører eller importerer du skiftlappene, og de kan så eksporteres videre til Tripletex regnskap og lønn.
Pris for en-bruker kr 3 950,- + mva.

For mer informasjon, ring oss på telefon 625 96048 eller Ring Per på Skype